OVER PATRICIA HUISMAN

Drs. Patricia Huisman is een bevlogen vertelster die al sinds 1993 werkzaam is als docent en rondleidster. Zij studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Leiden en aan de Università degli Studi di Bologna. In Leiden volgde zij ook de postdoctorale universitaire lerarenopleiding. Direct na haar afstuderen begon zij te werken als reisleidster op culturele reizen, met als specialiteit Italië, maar ook bestemmingen als Jordanië, Syrië, Moskou & St.Petersburg. Daarnaast startte zij als freelancer met het geven van rondleidingen, cursussen en lezingen over kunstgeschiedenis.

Patricia heeft inmiddels jarenlange ervaring met een gevarieerd publiek en met de meest uiteenlopende thema’s. Van de Egyptenaren tot aan de eigentijdse kunst, geen onderwerp heeft nog geheimen voor haar. Dankzij haar flux de bouche weet zij elke kunstvorm op een heldere en toegankelijke wijze uit te leggen.

Patricia Huisman vertelt u het verhaal achter de kunst!

Voor een lezing of rondleiding op maat kunt u mailen naar info@kunstisleuk.nl

Meer informatie over Patricia Huisman kunt u ook vinden op LinkedIn.

 “Vandaag heeft Patricia ons ter afsluiting van de cursus meegenomen door museum Boijmans. En dan weer op dezelfde overtuigende, indringend maar plezierige wijze! Ze is een docent, die door vakkennis zeer overtuigend les kan geven. Die de voordracht niet afdoet alsof het haar dagelijks werk is (en dat zal het zijn!) maar alsof ze het specifiek voor deze toehoorders heeft voorbereid.”