INSCHRIJVEN EN VOORWAARDEN

U kunt zich inschrijven voor een rondleiding/lezing/cursus of informatie aanvragen door te mailen naar info@kunstisleuk.nl  (klik op voorafgaand oranje mailadres en u wordt vanzelf met de email verbonden).

Vermeldt uw adresgegevens, voor welke activiteit en datum u zich wilt inschrijven en het aantal personen. Ik mail u dan zo spoedig mogelijk terug.

Een rondleiding duurt ca. 90 minuten en kost 18,50 euro per persoon (inclusief BTW en administratiekosten) tenzij anders vermeld. De entree tot het museum is niet inbegrepen, maar is voor houders van de Museumkaart veelal gratis. Een lezing duurt ca. 2 uur en kost 19,50 euro per persoon (inclusief BTW en administratiekosten).

Enkele weken voor aanvang van de activiteit ontvangt u een factuur per e-mail. Na betaling is uw deelname definitief en krijgt u een bevestiging met nadere informatie, eveneens per e-mail.

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk tot 2 weken voor aanvang, hiervoor worden wel administratiekosten in rekening gebracht, te weten € 5,00 per boeking. Bij annuleringen binnen 2 weken voor aanvang is geen restitutie mogelijk en dient het bedrag volledig betaald te worden. Wel mag u natuurlijk uw plaats door iemand anders laten innemen.

Het minimum aantal deelnemers is zes, het maximum aantal deelnemers is achttien. Bij te weinig aanmeldingen ontvangt u uiterlijk 5 dagen vooraf bericht per e-mail over het afgelasten van de rondleiding en wordt het door u betaalde bedrag terug gestort.

Tijdens de activiteiten is het niet toegestaan om (geluids)opnamen te maken of de lesstof op enigerlei andere wijze over te nemen, op alle activiteiten is auteursrecht van toepassing.

Patricia Huisman/Kunst is leuk zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen, goederen en geld, of schade aan personen, door welke oorzaak dan ook tijdens de activiteiten.

 

KvK 51772760

BTW-nr. 148078692B02

“Wat heb ik genoten van de mooie lezing van Patricia, ze heeft heel mooi en inspirerend verteld. Veel complimenten voor haar inspirerende lezing met mooi beeldmateriaal.”

“Gisteren was ik een van de deelnemers van de studiedag over Leonardo da Vinci. Wat een waterval aan kennis kwam er over ons heen. Geweldig, die bevlogenheid. We hebben genoten.”